L’Associació Adismar de Martorelles vol donar més visibilitat a les persones discapacitades

L’Associació Adismar de Martorelles vol donar més visibilitat a les persones discapacitades. Una tasca que ha estat especialment difícil durant aquests mesos de pandèmia i de restriccions sanitàries. Ara, però, l’entitat ha recuperat l’activitat amb un berenar solidari que s’ha convertit en un retrobament entre usuaris i voluntaris.

És l’actuació solidària de l’artista Janet en el transcurs del berenar de l’Associació Adisma de Martorelles. Una actuació molt esperada entre els usuaris i usuàries de l’entitat. L’objectiu d’aquest berenar és compartir una estona entre usuaris, voluntaris i famílies després de més d’un any sense organitzar activitats. Tot i això, des de l’entitat s’ha intentat ajudar a les famílies donant suport emocional a través de voluntaris.

Aquest berenar en l’espai cívic del Safareig de Martorelles s’ha organitzat coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat. Hi han participat una vintena de famílies seguint les mesures sanitàries corresponents. L’entitat martorellenca espera de cara l’any que vinent organitzar més activitats. De fet, aquest estiu només van poder realitzar les colònies de convivència.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail