L’Associació d’Autònoms ADHEC, en defensa del petit comerç

 

A finals d’aquesta setmana l’Associació d’Autònoms Dones i Homes Emprenedors de Catalunya, l’ADHEC, tindrà la primera reunió amb els partits polítics del Parlament de Catalunya. L’objectiu d’aquesta trobada és aconseguir millores pels autònoms. Aquest és un dels projectes que té l’associació de cara els pròxims anys.

Actualment a Catalunya hi ha més de mig milió d’autònoms. Un col·lectiu que molts cops es veu desprotegit davant de les administracions. Per això, el 2012 va néixer l’Associació d’Autònoms Dones i Homes Emprenedors de Catalunya. Una entitat amb seu a Mollet i que té com a objectiu ser una eina per informar i assessorar els autònoms. En aquests moments, compten amb més de 150 afiliats i esperen incrementar aquest xifra fins als 300 abans d’acabar aquest any. Ara l’entitat és la quarta associació d’autònoms amb més rellevància de Catalunya. L’ADHEC treballa per fer front a la competència deslleial o per oferir cursos de noves tecnologies pel petit comerç. Actualment l’entitat enfoca el seu treball amb el teixit comercial molletà.

L’entitat treballa ara en dues iniciatives que vol consolidar a Mollet com la segona edició de la Passarel·la de Moda i la Gala del Comerç i Emprenedors de l’ADHEC.