L’Associació d’Industrials del Baix Vallès considera el polígon de Martorelles com el més competitiu del territori

Per l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès, el polígon de Martorelles és el més competitiu del territori. Relacionen aquesta situació amb la proximitat amb Barcelona, les principals vies de comunicació com l’AP7 i la C-17; però, sobretot per l’estat de l’entorn d’aquest espai industrial i dels serveis que ofereix a les empreses. Una qualitat d’espais que ha crescut moltíssim des que es va crear l’entitat público-privada que gestiona el polígon.

Aquesta qualitat fa que el preu del lloguer del metre quadrat al polígon de Martorelles sigui el més elevat del Vallès Oriental. Des de l’Agrupació també relacionen aquest preu al nivell d’activitat industrial i esperen que no disminueixi gaire a causa de la crisi. Sobretot gràcies a la indústria química que està creixent força durant aquestes setmanes. D’altra banda, la metal·lúrgica té un present més incert.

Els industrials veuen probable que durant el que queda d’any la indústria perdi pes però esperen que al 2021 es recuperi ràpidament fins a nivells d’abans de la crisi de la Covid.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail