L’Associació Ludus Historiae de Montmeló commemora el dia mundial de Star Wars

Avui és el dia mundial d’Star Wars. Una de les nissagues de ciència ficció amb més èxit al món del cinema. Per aquest motiu, molts seguidors o agrupacions de fans de la sèrie organitzen activitats al voltant d’aquesta data. Un exemple el trobem a Montmeló, on l’Associació Ludus Historiae ha recuperat el Ludus Wars, un certamen centrat en aquestes pel·lícules que s’havia deixat de celebrar a causa de la pandèmia.

Amb aquestes figuretes i una mica d’imaginació es poden recrear les batalles galàctiques més famoses del cinema. A l’edició d’enguany de les Jornades Ludus Wars s’han organitzat partides de fins a 6 jocs diferents basats en el món de la Guerra de les Galàxies. Durant tot un dia la sala Polivalent de Montmeló acull aquestes partides amb l’objectiu de compartir el passatemps preferit de molts socis de l’entitat. A més, aquesta quarta edició ha estat certament especial ja que portaven dos anys sense organitzar l’acte a causa de la pandèmia.

Tot i ser jocs de taula, l’objectiu d’aquestes trobades és passar-ho bé i no tenen un caràcter competitiu.

A més, a través de jornades com aquesta, que estan obertes a la ciutadania, l’entitat aprofita per donar-se a conèixer i perquè tothom qui vulgui pugui provar de jugar una partida.

En total, l’activitat celebrada a la Sala Polivalent de la Torreta de Montmeló ha comptat amb una trentena de participants. D’aquests prop d’una vintena són socis de l’entitat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail