L’Associació Veïnal de Gallecs organitza diferents concerts musicals per celebrar la Festa Major

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Festa Major de Gallecs. Aquest cop, però, la situació sanitària només ha permès que els veïns hagin assistit a espectacles musicals.
L’associació Veïnal de Gallecs ha estat l’encarregada d’organitzar els quatre concerts que s’han fet a l’Era de Can Carol, que han mantingut la tònica dels anys anteriors.

S’han habilitat dos espais: un on cal portar la mascareta, i un altre amb més distància per poder consumir les begudes servides. L’aforament de l’espai era reduït i feia falta inscripció prèvia per assistir-hi. Tot i això, l’organització ha notat l’absència de la gent gran que ha preferit quedar-se a casa. Però per a molts dels artistes, tocar a Gallecs és una oportunitat especial per oferir un espectacle més íntim.

Els concerts han anat a càrrec de Carles Belda, Sobra La Marcha, Sons de Taverna i Pop Machine. Per aquests últims, ja és la setena vegada que actuen a la Festa Major de Gallecs, però ho han viscut com si fos la primera.

La crisi sanitària ha fet que els actes mítics de la festa, com el sopar de germanor a la plaça de l’Església, no s’hagi pogut celebrar.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail