Volumont recapta 460 euros amb una Masterclass de Zumba per als afectats de La Palma

L’associació Volumont de Montornès ha organitza una sessió de zumba solidària per recaptar fons per a les persones afectades per les erupcions volcàniques de La Palma. Entre la venda de tiquets per assistir-hi i alguns objectes solidaris, s’han recaptat prop de 460 euros.

Una quarantena de persones s’han acostat a la Carpa Polivalent del Sorralet de Montornès per fer una classe de Zumba. L’activitat però no és una classe ordinària. Es tracta d’una iniciativa solidària que té per finalitat recaptar fons per ajudar a les famílies afectades per les erupcions volcàniques de La Palma, a les Illes Canàries. La idea d’organitzar un esdeveniment com aquest és de la Irma, una veïna de Montornès i sòcia de Volumon.

La classe ha anat a càrrec del grup de ball Dance Zumba Team Ursu que han participat a l’acte de manera desinteressada. Una proposta que permet col·laborar amb causes solidàries i fer esport.

A banda del tiquet per accedir-hi, també s’ha pogut col·laborar amb els afectats pel volcà comprant porta-fotos fets a mà.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail