L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental edita una guia pel teletreball

Degut a l’estat d’alarma, que ens obliga a viure confinats, molts empleats del Baix Vallès s’han vist obligats a treballar des de casa d’un dia per l’altre i sense cap preparació prèvia. L’anomenat teletreball. Però realitzar la jornada laboral a distància des de casa, en moltes ocasions, no és gens fàcil, ja que s’ha de compaginar amb la vida familiar. Per això l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental ha volgut publicar una guia que aporta consells per organitzar-se. Com per exemple llevar-se a l’hora habitual d’anar a la feina, definir un horari, o no treballar en pijama! Es recomana canviar-se i posar-se roba còmoda.

La Guia del teletreball col·laboratiu, efectiu i segur també incideix en el teletreball en equip ja que implica noves formes de comunicació com per exemple les reunions virtuals. Aquestes permeten prendre decisions en grup i avançar en els projectes però cal seguir unes pautes perquè siguin eficients.

La guia també parla de la necessària “desconnexió digital” ja que el el fet d’estar connectats permanentment pot provocar desgast energètic i cansament. A més el document recull diferents eines virtuals per teletreballar, des d’edició col·laborativa passant per aplicacions de videoconferències fins a gestors de temps.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail