L’atur a Martorelles es redueix en 14 persones

Martorelles és el municipi de la comarca on més ha baixat l’atur durant el mes de gener. S’ha reduït en 14 persones respecte el desembre de 2018. Des de l’Ajuntament de Martorelles associa al treball del Servei d’Ocupació del municipi en els 4 anys de mandat. Des d’aleshores que les Escoles Montserrat és l’espai que dediquen a l’assessorament, a la formació i a la recerca de feina a Martorelles. El consistori està constantment en contacte amb els industrials del municipi i participa activament en la selecció de personal per a les empreses demandants de feina. Aquesta és una de les claus que ha afavorit a l’ocupació a Martorelles. Actualment, les persones aturades majors de 50 anys són les que tenen més problemes per incorporar-se al món laboral.

L’Olga Jurado és una martorellenca que acaba de trobar feina a través del servei d’ocupació del municipi. Des del mes de gener treballa com a administrativa a l’Ajuntament Martorelles. Ha aconseguit aquesta feina mitjançant una convocatòria del Consell Comarcal. Fins ara els contractes que tenia només eren de curta durada.

L’Olga també destaca la importància de fer cursos de formació que s’ofereixen des d’el Servei d’Ocupació de Martorelles. Considera que la ciutadania hauria d’utilitzar molt més aquest servei a l’hora de cercar feina.

Entre les feines que ha dut a terme l’Olga durant el darrer any, destaca la plaça d’Agent Cívic que va aconseguir gràcies al pla d’ocupació de Martorelles.

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail