L’atur continua baixant i Mollet és el municipi de la comarca on més persones han trobat feina

L’atur ha tornat a baixar al conjunt de la comarca i del territori. En el cas dels municipis del Baix Vallès, destaca la quantitat de persones que han trobat feina a Mollet i Martorelles i els llocs de treball que s’han perdut a Montornès i Montmeló.

Mollet és el municipi de tot el Vallès Oriental on més persones han trobat feina aquest mes de juny. 81 molletans han deixat les llistes de l’atur durant aquest darrer mes, registrant un descens de gairebé un 3%. Des de l’Ajuntament destaquen aquests números i els relacionen amb la tasca que es fa des d’EMFO i el Mollet HUB.

Martorelles també ha reduït el seu atur en més d’un 2,6%. La nota negativa la posen Montornès i Montmeló on 27 i 17 persones han perdut la seva feina respectivament. Tot i això, els sindicats es mostren optimistes, ja que la davallada de l’atur ha estat generalitzada a tots els sectors productius.

Tot i aquestes bones dades de l’atur, els sindicats demanen que els sous s’incrementin al mateix ritme que el preu dels recursos, perquè des que ha començat l’any els treballadors no han deixat de perdre poder adquisitiu.

Precisament, per demanar solucions a aquesta inflació del cost de la vida, UGT i Comissions Obreres faran una manifestació demà a Barcelona.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail