L’augment dels tipus d’interès frena les vendes al mercat immobiliari vallesà

La inflació i la pujada dels tipus d’interès està afectant de ple el mercat immobiliari del territori. En les darreres setmanes la gran majoria de les hipoteques del Baix Vallès s’han encarit i això n’està frenant la venda.

El mes de setembre és un els moments de l’any amb més activitat al mercat immobiliari del territori. Aquest any, però, el sector està força més frenat que de costum. El motiu és l’augment dels tipus d’interès de les hipoteques. A banda, de les noves vendes, aquest canvi també està afectant a aquelles transaccions que ja s’havien tancat durant les darreres setmanes.

Tot i això, des de les immobiliàries del territori asseguren que l’afectació al cost de la hipoteca, de moment, no és tan gran com s’esperava. De fet hi ha establiments que intenten compensar-ho rebaixen una mica el preu de venda.

De tota manera, el mercat immobiliari del Baix Vallès segueix sent molt atractiu sobretot per als compradors de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Queda veure com afecta aquesta situació a la venda dels pisos en aquest darrer trimestre de l’any. De moment, tot apunta que els preus dels pisos, com a mínim, es quedaran congelats.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail