L’Economia Feminista i les Cures centraran la 4a Fira Social i Solidària de Montornès

Els projectes d’emprenedoria del programa d’inserció laboral, Dones amb Talent, es donaran a conèixer dins la Fira Social i Solidària. La Fira arriba a la quarta edició i està enfocada al voltant de l’economia feminista i de les cures. De fet, la pandèmia ha mostrat la importància d’iniciatives emprenedores sobre l’atenció i el servei a les persones. Per això, la fira inclou xerrades i tallers que serviran per conèixer iniciatives i projectes sobre aquests àmbits.

La Fira social i solidària s’impulsa conjuntament amb l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental. Un dels objectius de l’edició d’aquest any és donar visibilitat al sector de l’atenció domiciliaria de les persones i el seu acompanyament. Una assistència poc reconeguda socialment, però amb una incidència clara en l’activitat econòmica.

La fira de l’economia social i solidària es farà del 12 al 20 de novembre. D’entre les activitats hi haurà dues jornades dedicades a tractar aquesta temàtica des de diferents àmbits diversos. En aquestes activitats hi participaran cooperatives, entitats i col·lectius d’aquests sectors.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail