InformatiuMartorellesMunicipisNotícies

L’edifici on va néixer Joan Miró llueix les obres del pintor martorellenc Xavi Mira

 

Les parets de l’edifici on va néixer Joan Miró llueixen durant unes setmanes les obres del pintor martorellenc Xavi Mira. Ho fan a ‘Causación‘, la primera exposició individual de l’artista. Es tracta d’un recull de 18 quadres que ha elaborat en aproximadament 10 mesos en els quals gairebé no hi ha hagut descans. Un esforç, però, que ha tingut la seva recompensa.

Les obres estaran exposades fins al 4 de juny i a partir d’aquesta data es barrejaran amb els quadres d’altres pintors. Aquests primers dies, però, l’artista baix vallesà ja ha venut algunes de les seves composicions a països de l’estranger com els Estats Units, un estat on l’art és molt car.

Xavi Mira, fidel al seu estil, ha hagut d’adaptar la seva manera de pintar als gustos de la Galeria, que en aquesta ocasió se centra en una temàtica molt concreta.

Ara treballa amb la temàtica del circ. Els quadres neixen de la inspiració de les fotografies d’un llibre que s’ha comprat, combinada amb les seves pròpies idees. Projectes que per a ell suposen grans oportunitats per donar-se a conèixer i créixer dins el gremi.