Tanca l’empresa ‘As Cervesa Artesana’ de Montornès

La pujada de preus de les matèries primeres o els subministraments són alguns dels motius perquè alguns empresaris facin el pas difícil de tancar el seu negoci. És el cas de l’empresa de Montornès, As Cervesa Artesana que després de molts mesos meditant la decisió de traspassar el negoci ha decidit tancar.

Aquestes màquines d’elaborar cervesa han deixat de funcionar. El motiu ha estat la decisió del propietari Andrés López de tancar el seu negoci, As Cervesa Artesana, de Montornès. Una decisió que no ha estat gent fàcil per l’Andrés. La pujada de preus de les matèries primeres i els subministraments entre altres motius han estat determinants per prendre la decisió. Ara fa gairebé deu anys que va impulsar aquest projecte i ara espera que algú el pugui reprendre

Una de les opcions que a l’Andrés li agradaria és que el projecte es recuperi a través d’una cooperativa . Per això ha demanat el seu suport de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès.

Ara l’Andrés ha començat una nova etapa amb nous projectes dins el món de la cervesa artesana, que és allò que l’apassiona.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail