L’empresa MAM farà el trasllat a Martorelles durant aquest mes de maig

Per a moltes empreses la reactivació de l’activitat s’està fent a poc a poc. És el cas de MAM que ha tornat amb les tasques d’adequació de la nau que van adquirir el mes de març en el polígon de Martorelles. Un cop finalitzats els treballs es farà el traslladat de la maquinària per començar a l’estiu amb la producció.

Alguns dels materials d’aquests prestatges aniran a la nau del polígon de Martorelles que l’empresa MAM està adequant. Els treballs s’han reprès després que el govern permetés a les empreses tornar a l’activitat. La companyia va adquirir la nau martorellenca el mes de març però es va veure obligada a aturar les feines d’arranjament. Ara, s’ha de pintar i netejar per adequar la nau de més de 15 mil metres quadrats. Si la situació actual per la pandèmia de la Covid-19 ho permet, els responsables preveuen començar amb el trasllat de la maquinària d’aquí dues setmanes .

Es preveu que tot el traslladat i la instal·lació de la maquinària tingui una durada d’entre cinc o sis setmanes per tal de tenir-ho tot a punt a mitjans de juny. Això permetrà poder iniciar l’activitat de la producció cap al juliol. L’empresa, però, s’ha vist afectada pel decret de l’Estat de l’Alarma i l’aturada del teixit empresarial durant dues setmanes que ha significat pèrdues per la manca de comandes dels clients i del subministrament dels proveïdors.

L’empresa MAM es dedica a la fabricació de mobles de metall com els parquímetres, les barreres de peatges o les màquines escurabutxaques.

 

Notícies relacionades:

L’empresa baixvallesana MAM participa en la fabricació de respiradors per a les UCIs
L’empresa MAM espera estar totalment instal·lada a Martorelles abans de l’estiu

 

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail