L’empresa molletana Inverse canvia la producció de roba esportiva per mascaretes

Després d’unes setmanes col·laborant en la fabricació de bates i mascaretes per a la lluita contra el Coronavirus, l’empresa Inverse, ha començat a confeccionar una gamma pròpia de mascaretes protectores reutilitzables i amb filtre. A més, conscients de les noves necessitats, també han creat una línia de mascaretes infantils amb tres mides diferents segons l’edat i amb dissenys cridaners.

Sota la nova marca WindFlap i des de la fàbrica del polígon Can Magarola de Mollet també personalitzen mascaretes. Com que la seva especialització era la roba esportiva corporativa, ara disposen del seu departament de disseny i de tota la tecnologia per poder adaptar-se ràpidament als gustos del client.

Las mascaretes es poden comprar a través de la seva pàgina web i en els darrers quinze dies ja n’han venut 19.000. Ara ja comencen a tenir també comandes a nivell internacional. Fins que el seu sector no es reactivi, Inverse a trobat en aquest producte una manera d’afrontar la davallada de les vendes d’equipació de ciclisme o running.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail