L’empresa montmelonina Lubrizol recull productes pel Banc dels Aliments

El centenar de treballadors de l’empresa Lubrizol han estat recollint productes d’alimentació i de primera necessitat durant setmanes. La campanya solidària tenia un destinatari: el Banc d’Aliments de Montmeló.

Aquest és el moment del lliurament de les caixes amb tots els productes alimentaris recollits com oli o llet. De fet, el Banc d’Aliments de Montmeló a causa de la pandèmia ha incrementat el nombre de persones que atén.

Aquesta trobada també ha servit per donar a conèixer els projectes impulsats tant des de l’Ajuntament de Montmeló com des de l’empresa Lubrizol,sobretot referent a la formació. Es el cas del projecte de creació del Institut de Formació de Química de Montmeló. En aquest sentit, Lubrizol, des de fa anys té convenis amb escoles i instituts del territori per potenciar la formació dels estudiants a través de les pràctiques en aquesta empresa.

D’aquesta manera la trobada ha volgut servir per seguir creant col·laboracions entre el sector empresarial del municipi i l’Ajuntament de Montmeló.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail