L’empresa Towa referma la seva aposta per Martorelles

Fa poc més de 8 mesos que l’empresa japonesa TOWA va adquirir la planta d’Esteve a Martorelles. Durant aquest temps, la companyia nipona s’ha instal·lat al territori, i a hores d’ara, el projecte de futur és ferm i segur. Així ho han assegurat l’alcalde de Martorelles i el Conseller de Treball de la Generalitat després de la reunió amb empresa i treballadors.
Satisfacció i seguretat entre la delegació de la Generalitat i l’Ajuntament de Martorelles després de la visita a la planta de Towa. L’alcalde Marc Candela i el Conseller de Treball Chakir El Homrani s’han reunit amb la direcció de l’empresa i amb els treballadors per tal de copsar les sensacions de cara al futur. Mig any després que la companyia japonesa comprés la nau martorellenca, tot apunta que el projecte té voluntat de futur i que Towa vol seguir creixent a Europa.

Tant l’Ajuntament de Martorelles com la Generalitat van seguir de prop tota la transacció entre Esteve i TOWA. L’objectiu d’ambdues administracions és potenciar la presència d’empreses industrials amb llocs de treball de qualitat.

Actualment a la planta de Towa a Martorelles hi treballen prop de 600 persones.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail