L’empresa vallesana Grifols investiga un tractament contra el coronavirus utilitzant plasma de pacients recuperats


Grífols treballa en un tractament contra la COVID-19. La farmacèutica catalana, amb seu a Parets, també està desenvolupant un mètode de tests ràpids de coronavirus. El sistema permetria processar 1.000 mostres diàries i analitzar-les.
La multinacional catalana Grifols amb seu a Parets ha tancat un acord amb els Estats Units per desenvolupar un tractament contra el coronavirus.

Aquest tractament es basarà en recollir plasma de pacients ja recuperats, processar-lo i produir immunoglobulines per combatre aquesta malaltia.

El pacte inclou la col·laboració en el desenvolupament dels estudis clínics necessaris per determinar l’eficàcia d’aquesta teràpia.

D’altra banda l’empresa també està treballant amb diferents hospitals Espanyols per comprovar l’eficàcia i la utilització de diversos medicaments contra la Covid-19.

A més estan desenvolupant un mètode propi de tests ràpids del coronavirus, amb capacitat per processar 1000 mostres diàries i analitzar-les. Asseguren que aquest mètode de diagnòstic podria estar enllestit entre l’abril i el maig.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail