L’Endroit acull el segon Open de Setmana Santa de billar

L’Endroit de Mollet ha organitzat el segon Open de Setmana Santa, una competició que ha reunit a 12 jugadors del territori. Els participants han competit durant 4 dies i la final l’han disputat dos dels favorits, Manuel Fernández i Ivan Martín.

Són imatges de la final de l’Open Setmana Santa entre Manuel Fernández i Ivan Martín. La final ha estat molt competida, però Fernández s’ha acabat imposant per 6 a 5 i s’ha proclamat guanyador. Un dels atractius de l’Open de Setmana Santa és que el finalista es classifica per competir a l’Open Catalunya de Mollet, un dels tornejos amb més prestigi de la zona.

El tercer lloc ha estat pel molletà Said Laoukili, que s’ha imposat per 6 a 1 a Cata Sorín, un dels clàssics d’aquest tipus de competicions. L’ambient i el fair play que hi ha entre els jugadors fa d’aquest Open Setmana Santa un esdeveniment molt especial.

A banda de l’accés a l’Open Catalunya de Mollet, Manuel Fernández s’ha endut un sopar per a dues persones, un premi en metàl·lic i un trofeu que ha pogut compartir amb la seva família.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail