InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

L’entitat CRA’P de Mollet ha ofert una festa per agrair el suport rebut per tirar endavant el projecte

 

L’entitat CRA’P de Mollet ha volgut agrair a les persones la seva confiança i el suport per tirar endavant els seus projectes relacionats amb la dansa i el cos. Ho ha fet amb una festa que ha comptat amb la participació de diferents artistes vinculats a l’entitat per fer la creació dels seus espectacles.

La seva participació forma part del projecte de creació ‘CRA’P Cabaret‘ on es combina música i humor. L’actuació del cabaret ha comptat amb la presència de cinc artistes: Toni Cots, Diana Gadish, Gisele Cornejo i Sara Pons i el Col·lectivo Ameno amb Marc Rodrigo. L’objectiu dels membres del CRA’P ha estat agrair la resposta de la ciutadania a la seva crida d’ajuda que van fer a finals de l’any passat. La crida va obtenir la implicació de més d’una cinquantena de col·laboradors que han fet possible continuar amb l’espai i els seus projectes.

L’entitat CRA’P amb més de deu anys de trajectòria té com a objectiu continuar generant activitats relacionades amb les arts escèniques i fomentar la creació i la formació.