L’entitat La Xarxa d’espectacles de Mollet presenta ‘Quo no vadis’ de la companyia La Pera Llimonera

L’entitat La Xarxa d’espectacles de Mollet continua amb la seva programació mensual on vol oferir muntatges per a totes les edats. És a dir, no només per als infants sinó també per als adults. I prova d’això és l’espectacle ‘Quo no vadis’ de la companyia La Pera Llimonera que va provocar molts somriures entre el públic.

Aquests és un dels moments de l’espectacle ‘Quo no vadis’ quan els dos pintors han estat sorpresos per la presència de públic. Tot i els intents per desallotjar la sala es veuen abocats a representar l’obra abans de l’estrena. Un espectacle basat en la història de Juli Cèsar i Cleòpatra. I ho fan a través de la comèdia.

La història és explicar com l’Emperador de Roma, Juli Cèsar, envia a Marc Antoni a les Terres del Nord perquè li doni un verí que farà perdre la memòria a la Cleòpatra per conquerir Egipte. Un espectacle que vol atraure l’atenció tants dels més petits com també els adults. Per això des de l’entitat La Xarxa s’hi intenta programar espectacles per a totes les edats.

L’entitat ja treballa en la programació d’espectacles estable que es farà un diumenge al mes fins al mes de març. El pròxim espectacle serà el diumenge 12 de desembre amb un muntatge relacionat sobre les Festes de Nadal.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail