L’equip de bàsquet de la Universitat d’Stephen Austin de Texas guanya al Triple Shot

L’equip nord-americà de la Universitat d’Stephen Austin de Texas ha pogut treure amb solvència els dos partits que ha disputat a la comarca. La cita ha estat organitzada per l’empresa baix vallesana Triple Shot amb la col·laboració del Club Bàsquet Vila de Montornès. En aquests compromisos no hi ha faltat l’espectacle amb jugadors que en un futur poden entrar al draft de l’NBA o bé jugar a equips de renom a Europa.
En el primer compromís l’equip nord-americà ha vençut a Triple Shot per 85 a 57, mentre que en el segon la diferència encara ha estat més clara amb el 93 a 42. El conjunt de Triple Shot està format per integrants d’arreu d’Europa que volen tenir una oportunitat en el bàsquet d’elit. Tot i això també s’ha convidat a jugadors del territori, com el molletà Jaume Viñallonga.
En un principi els partits s’havien de disputar a la carpa del sorralet de Montornès, però l’equip americà va demanar un canvi perquè buscava una superfície de parquet. Finalment s’han disputat a Lliçà d’Amunt.
El preu de l’entrada, de tres euros si es volia veure un partit o bé de 5 si es volia seguir els dos, s’ha destinat a la Fundació Oncovalles per tractar el càncer.