L’equip de govern aprova el pressupost de l’any vinent amb el suport de Junts per Mollet i l’abstenció de Ciutadans

Un dels eixos principals del pressupost per l’any vinent és destinar més recursos a la inversió social per ajudar a les famílies vulnerables amb un increment d’un 24 per cent la partida econòmica. També es volen reforçar les mesures contra el canvi climàtic com la substitució de forma progressiva de la flota municipal amb vehicles sostenibles, la creació de l’Oficina Municipal de l’Energia o l’elaboració d’un pla d’auditories energètiques dels edificis de la ciutat i municipals. D’altra banda, el document també vol millorar els espais públics i equipaments municipals. A més, també es vol elaborar una carta de serveis per conèixer la necessitat de cada barri. En aquest sentit, s’ha incrementat en gairebé un 18 per cent els recursos destinats al Pla local de civisme.

Per elaborar el pressupost s’ha comptat amb propostes de grups municipals com Junts per Mollet que ha votat a favor i Ciutadans que s’ha abstingut

Pel que fa als dos grups principals de l’oposició , Ara Mollet-ERC-MES i Mollet en Comú hi han votat en contra. Lamenten que tot i que hi hagut diàleg, finalment, no s’ ha arribat a un acord per incloure algunes de les seves propostes.

El pressupost per l’any que ve és de més de 65 milions d’euros i marca les línies de treball d’aquest primer any de mandat a Mollet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail