Les activitats de la Biblioteca de Can Mulà de Mollet seran virtuals

La Biblioteca de Can Mulà només obre les seves portes per fer el servei de préstec de llibres i documents amb cita prèvia. És la única activitat presencial que en aquests moments ofereix.

En canvi, la biblioteca ha augmentat el servei virtual. Amb la plataforma digital e-biblio ha ampliat la seva oferta de documents i a l’hora ha incrementat el nombre d’usuaris i usuàries, que des de l’abril ha triplicat el nombre de préstecs També la programació de les activitats es fa de forma virtual. És el cas de l’hora del conte que, per ara, es farà l’últim divendres d’aquest mes i a través de les plataformes digitals. Una nova fórmula que permet seguir oferint cultura a la ciutat i a l’hora arribar a nous usuaris.

La biblioteca de Can Mulà també participarà en el cicle ‘Biblioteques sense fronteres’ que impulsa la Generalitat. Ho farà per quart any a través del seu fons de solidaritat i pau. Aquest cop el cicle es farà amb activitats durant tot l’any i a través de les plataformes digitals. El que significa que haurem d’estar atents a les xarxes socials per conèixer l’oferta d’activitats de l’equipament.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail