Les activitats turístiques del Vallès comencen a revifar i els hotelers confien en Setmana Santa

Ofertes de turisme rural, com la masia Can Sala de Montornès, són les més buscades aquests dies al Baix Vallès. Per les dues pròximes setmanes, aquest allotjament que combina tranquil·litat i natura ja està complet. Una situació que contrasta amb els darrers mesos quan no registraven gaire activitat.

El contacte amb la natura, els animals i els espais oberts són el principals valors d’aquesta finca. Per aquest motiu, la majoria de persones que s’hi allotgen provenen d’entorns més urbans.

L’enoturisme també és una de les demandes que hi ha per aquests dies al territori. Prova d’això, són els tastos de vins que organitza el Celler de Can Roda. Fins la segona setmana d’abril, el celler té els grups plens. Per ofertes com aquesta, el Consell Comarcal espera que aquesta Setmana Santa esdevingui el tret de sortida de la recuperació del sector turístic. En bona part, per la qualitat del turisme familiar que ofereix el territori.

A més, en els pròxims dies, el Consell Comarcal vol millorar la pàgina web que té dedicada al turisme, perquè sigui un recull més fidel i intuïtiu de tot el que ofereix la comarca.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail