Les autoescoles del territori estan col·lapsades amb cues de fins a 3 mesos per pujar a l’examen pràctic

La Gisela acaba de començar les pràctiques de cotxe a Mollet. Per endavant li queden, mínim, 3 mesos per poder pujar a examen. És la situació en què es troben totes les autoescoles del Baix Vallès.

Tot i que Transit ha mantingut els exàmens durant l’estiu, la llista d’espera no ha baixat, gairebé el contrari, ja que molts examinadors s’han agafat vacances igualment. A banda, la quantitat d’examinadors des del desconfinament s’ha rebaixat, asseguren a prop de la meitat per motius de salut. Tot plegat ha fet que les autoescoles passin d’examinar una vintena d’alumnes a la setmana a només 5.

Per aquest motiu, les autoescoles demanen a Trànsit que augmenti el nombre d’examinadors considerablement. A més, asseguren que el problema no està relacionat amb la Covid-19, sinó que la pandèmia ha posat de manifest les mancances de personal que ja hi havia.

La gran majoria d’alumnes es volen examinar del carnet de cotxe, però aquells que volen treure’s les llicències de moto o camió encara afronten llistes d’espera més llargues.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail