Les bombolles de sabó tornen a Mollet amb el Festival Global Bubble Weekend

Aquesta és la reunió en la qual s’han de concretar els detalls del festival Global Bubble Weekend de Mollet. La 5 edició d’aquesta proposta s’adaptarà a les mesures sanitàries. Entre aquestes la limitació de l’aforament. Les bombolles de sabó seran les protagonistes el cap de setmana 8 i 9 de maig en els dos espectacles programats. El Mercat Vell acollirà l’espectacle ‘Vegin i Passin’ de la companyia Enlaire on es faran dues sessions una al matí i l’altre a la tarda. Un espectacle familiar on el públic viatjarà a través de les bombolles per descobrir que s’ha de gaudir del moment tot i que pot ser efímer. L’espai del Jardinet serà l’escenari on es farà l’espectacle ‘Bombolles a Dojo’ del Doctor Bombolles. A més, els més petits podran fer les seves bombolles. L’objectiu és consolidar aquest festival com un referent a la ciutat.

El festival impulsat per l’associació Un Toc de Festa i el Casal Cultural té el suport de l’Ajuntament de Mollet. Aquest any, el festival forma part de la programació del cicle d’espectacles familiars ‘El Petit Casal’.

Un festival que promou l’art de fer bombolles que cada vegada atrau més al públic familiar de la ciutat, i que permet endinsar-lo en el món màgic i efímer de les bombolles de sabó.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail