Les colles de Morats i Torrats i Òmnium impulsen una prova per fomentar l’ús del català

Per aquesta Festa Major de Mollet, les colles de Morats i Torrats juntament amb Òmnium Cultural han preparat una nova activitat. Es tracta del concurs ‘Les colles ensenyen la llengua’ amb l’objectiu de fomentar els coneixements de català i fer-ho d’una forma divertida. Les colles i Òmnium durant aquestes setmanes han estat preparant les proves com el penjat que consta d’unes sis-centes paraules per endevinar. La finalitat és fomentar el català a través de jocs coneguts i col·laborar amb altres entitats del municipi.

L’acte consisteix en quatre equips de quatre persones per colla que hauran de competir entre ells. Els dos equips finalistes s’enfrontaran en una prova final. En total són quatre proves, i l’última d’aquestes és sorpresa.

Per les colles aquest acte també significa una oportunitat perquè la gent jove participi i obrir-se a la ciutadania i a altres entitats del municipi. Per això animem a la ciutadania a participar en proposta. Els interessats poden inscriure’s abans d’aquest divendres i fer-ho a través de les xarxes socials de les dues colles.

L’acte ‘Les colles ensenyen la llengua’ es farà el dimecres dia 17 d’aquest mes a les dotze del migdia en el Mercat Vell de Mollet. Una proposta on els participants mostraran els seus coneixements del català d’una forma divertida.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail