Les colles de Morats i Torrats ja ho tenen tot a punt per a la Festa

Les colles dels Morats i dels Torrats enllesteixen els darrers detalls hores abans que comenci la Festa Major de Mollet. Enguany, degut a les restriccions sanitàries, el centre neuràlgic de l’activitat dels Morats serà el pati de l’Institut Aiguaviva, l’antiga escola Nicolàs Longarón. Aquest dijous, a banda d’acabar amb les decoracions que els assistents es trobaran en aquest territori morat, els membres de la colla també feien els últims assajos.

La colla dels Torrats també porta setmanes treballant en els preparatius de la festa grossa de la ciutat. En aquest cas, el punt de trobada torrat serà l’Escola Montseny, que s’ha convertit en una zona vikinga.

Tot i que les colles dels Morats i Torrats no podran competir aquest any, els nervis i l’emoció prèvia a la festa sempre hi és.

Les entrades per assistir als espectacles proposats per les colles es poden adquirir telemàticament la plataforma molletvalles.koobin.com i presencialment al Mercat Vell i la Marineta. Alguns espectacles, com el monòleg de Toni Mug, proposat pels Morats, o la Invocació del Moll Fer, dels Torrats, ja han exhaurit totes les entrades.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail