Les colles de Morats i Torrats ja prepararen la Festa Major

Les colles dinamitzadores de Morats i Torrats ja estan endinsades en la preparació de la Festa Major de Mollet. El gimnàs de l’escola Can Besora es converteix per unes setmanes en la seu de la colla Morada. Aquests dies els treballs se centren a preparar la decoració de la temàtica que la colla ha escollit o dels elements que formaran part de la despertada entre altres activitats. Actes que de moment són sorpresa i que es desvetllaran d’aquí a una setmana. 

La colla morada ha donat a conèixer la seva programació d’actes on una dotzena d’activitats són noves aquest any. L’objectiu és aconseguir que grans i petits s’ho passin bé durant la festa grossa molletana. 

L’escola El Bosc és l’espai de la colla dels Torrats durant aquestes setmanes. Les activitats aquests dies són per enllestir els elements d’ambientació dels torrats pels actes com l’engrescada o la decoració dels carrers entre altres. 

La preparació dels actes comença al febrer. Aquests dies es treballa en qüestions de logística de les activitats torrades. 

Les activitats de les colles de Morats i Torrats començaran el dia 15 d’aquest mes, tot i que el gruix dels actes se centra durant la festa major que se celebrarà del 20 al 22. Una Festa Major que recuperar el format d’abans de la pandèmia on es vol omplir els carrers i places dels dos colors de la festa, el morat i el torrat. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail