Les competicions de futbol es reprendran a finals de febrer

El primer equip del Mollet reprendrà la lliga el 28 de febrer al camp del Júpiter. El pla de competició s’ha adaptat. La lliga es jugarà fins al 13 de juny. I els guanyadors dels 4 grups es jugaran l’ascens a Tercera Divisió. A l’altre costat de la balança, els tres últims classificats de cada grup baixaran a Segona Catalana.

Dins el Mollet també entraran en acció dos equips que competeixen a la Lliga Juvenil Preferent. En aquesta categoria es jugarà una volta del campionat. Al final, els campions dels quatre grups pujaran a la Lliga Nacional. En canvi, els quatre últims classificats de cada grup descendiran a la Primera Divisió Juvenil.

D’altra banda, la Divisió d’Honor de Futbol Sala tornarà el 20 de febrer quan rebrà a casa el Riudellots. En aquesta categoria ascendirà directament a la 3a Divisió Nacional el vencedor de cada grup de futbol sala, i descendiran els últims 4 classificats.

A banda, tampoc es descarta que tornin la Segona, Tercera i Quarta Catalana de futbol si a partir del 22 de febrer es flexibilitzen les mesures.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail