InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Les cooperatives escolars de Montornès venen els seus productes al Mercat

 

Aquest divendres, coincidint amb el Mercat Setmanal de Montornès, les cooperatives del projecte CuEmE, també han muntat les seves paradetes per vendre els productes que han creat en aquesta edició. Els centres educatius cada cop tenen més experiència i les cooperatives que van sorgint volen innovar amb productes originals.

Més enllà dels productes que han fabricat, el més important és la transmissió dels valors del cooperativisme i els diners recaptats amb la venda de les manualitats i les verdures aniran destinats a diverses entitats socials.

En aquest projecte han participat els alumnes de 5è de primària de les escoles Palau d’Ametlla, Marinada, Sant Sadurní i Mogent. Aquesta última ha tornat a apostar per vendre tot allò que han conreat a l’hort de l’escola a través de la seva cooperativa Miniagricultura. Unes verdures que s’han esgotat ràpidament.

El mercat de cooperatives suposa el punt final d’un projecte que han anat treballant al llarg de tot el curs, des de la idea inicial fins a aquest mercat.