Les dades milloren a Mollet i ja hi ha prop de 12.000 persones vacunades amb primera dosi

El risc de rebrot a Mollet s’ha reduit gairebé a la meitat en una setmana. Si dilluns passat aquest valor superava els 650 punts, ara es troba a 384. Una tendència similar a la que ha patit la velocitat de transmissió. Després de diverses setmanes amb la RT per sobre d’1, aquesta setmana se situa al voltant del 0.90. Tot i aquesta evolució positiva, el nombre d’ingressats a l’Hospital de Mollet es manté gairebé igual. Actualment, hi ha 27 persones ingressades amb Covid-19, 3 d’elles a l’UCI.

Les vacunacions segueixen a bon ritme, en la darrera setmana s’han administrat prop de 2.000 vacunes. Ja hi ha 11.900 persones amb la primera dosi i més de 5.000 amb la segona. Tot i això, des de l’Ajuntament demanen responsabilitat i coherència a la Generalitat de cara a les mesures a partir de l’aixecament de l’estat d’alarma d’aquest diumenge.

D’altra banda, la Policia Municipal ha interposat 60 multes relacionades amb les restriccions, un nombre força superior a la setmana passada, quan en van ser 15. D’aquesta seixantena, 45 han estat per no respectar el toc de queda nocturn.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail