Les donacions econòmiques permeten a CRA’P seguir amb les seves activitats artístiques

Moltes entitats, sobretot culturals, han vist com la seva activitat s’aturava amb l’estat de l’alarma. A més, algunes entitats tenen el problema del lloguer de l’espai on realitzen les activitats. Per això, projectes com CRA’P de Mollet van fer una crida per demanar suport per tirar endavant les seves propostes, ho van fer a través d’una classe de ioga per internet. Les donacions rebudes han permès continuar amb l’espai i amb noves propostes que s’han posat en marxa com els tallers virtuals.
L’Esther Freixa és una de les artistes de l’entitat molletana CRA’P i el seu entrenament diari, des de fa vuit anys, es basa en la tècnica antiga del kalaripayattu. Es tracta d’un art marcial originari del sud de l’Índia. L’Esther coordinava les classes d’aquest entrenament que es van aturar pel confinament. Ara l’activitat, en aquest espai, es podria reprendre en les properes setmanes. Això ha estat possible gràcies al suport i les donacions econòmiques que han rebut a través d’una classe virtual de ioga.
Aquestes donacions han permès a l’entitat poder programar un seguit d’activitats per internet al voltant del moviment, el cos i la ment. Uns tallers que han començat aquesta setmana.
Aquest any l’entitat CRA’P havia de celebrar el seu desè aniversari. El projecte té com a objectiu generar i acollir activitats relacionades les arts escèniques.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail