Les dones emprenedores protagonitzen l’Espai On de Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles a través de la regidoria d’Igualtat impulsa la proposta lúdica, Espai On. L’objectiu és donar visibilitat a les dones emprenedores del municipi que formen part del teixit comercial del poble. Aquest any s’ha comptat amb tres emprenedores i l’actuació de l’artista local Mercè Ortega amb el seu nou espectacle. 

La Montserrat Pugés és la propietària de l’establiment Josep Joier i aquesta és la primera vegada que participa en la proposta Espai On de Martorelles. Aquest és un dels tres negocis gestionats per dones emprenedores martorellenques que han participat en aquesta proposta que vol donar visibilitat a les dones. Una forma de donar a conèixer els seus negocis  en un espai com el patí de Carrancà.

L’activitat va començar fa més de cinc anys i té com a protagonistes les dones emprenedores del municipi que es dediquen a diferents àmbits econòmics com el comerç o la cultura, entre d’altres. 

La iniciativa està impulsada per l’Ajuntament de Martorelles i es complementa amb activitats lúdiques. Aquest any s’ha comptat amb l’actuació de l’artista martorellenca Mercè Ortega que ha presentat el seu nou espectacle de clown ‘Sense Bolets’. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail