Les entitats de Montmeló engresquen a tothom en una cercavila per tot el municipi

Centenars de montmelonins i montmelonines han animat des dels seus balcons i a peu de carrer a les entitats que han format part de la cercavila que s’engloba dins la Calidoscòpia, un nou esdeveniment cultural que s’ha presentat com a alternativa a la Festa Major.

Les entitats han estat les autèntiques protagonistes de la rua. Entre les actuacions més destacades, aquesta de la colla de Gitanes de l’Agrupa amb La Polca de Montmeló o el Ball de l’Homenatge. També ha entrat en escena el Vibrot, de la colla de Diables, que l’han acompanyat amb diverses figures. Els més joves han estat representats pel Centre d’Informació Juvenil Esplaia’t, que ha fet moure l’esquelet al ritme de la millor música. I qui tampoc no s’han volgut perdre la cita són la Montserrat i el Malús, que enguany celebraven el 40è aniversari de la colla Gegantera. Ho han fet dansant al ritme de la música dels grallers

Tot i la suspensió de la Festa Major de Montmeló, la Calidoscòpia ha cobert un cap de setmana que els veïns de Montmeló s’han fet seu malgrat la crisis sanitària que estem vivint.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail