Les entitats de Montornès s’impliquen amb els serveis comunitaris dels Instituts

A partir del curs vinent tots els alumnes de secundària dels instituts catalans estaran obligats a fer 10 hores de serveis comunitaris. Des de fa dos anys, s’estan fent proves pilot a instituts d’arreu de Catalunya, entre ells l’INS Vinyes Velles i el Marta Mata de Montornès. L’Ajuntament de Montornès ha proposat a les entitats que col·laborin amb aquest projecte.

L’objectiu del projecte “Serveis Comunitaris” és que els alumnes treballin 10 hores durant el curs fent alguna tasca per la ciutadania en qualsevol àmbit: educació, esport, cultura, gent gran, etc. L’Ajuntament de Montornès ha presentat a les entitats del municipi aquest programa i els ha explicat de quina forma hi poden col·laborar. D’aquesta manera els 180 alumnes dels dos centres montornesencs podran participar en les tasques que fa el teixit associatiu del municipi, com organitzar actes o fires, fer difusió de les activitats i ajudar en el desenvolupament de diferents tasques. De fet els alumens de Montornès ja porten dos anys fent aquestes hores de serveis comunitaris ja que formen part de la prova pilot del projecte.

Durant la xerrada informativa per les enitats, també han presentat la incorporació del tècnic de diversitat funcional, que treballarà per la inclusió de persones amb algun tipus de discapacitat.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]