Les entitats fan cercavila a Montornès per Sant Sadurní

Montornès està de celebració. El poble està immers a la Festa Major d’Hivern en honor a Sant Sadurní. Un dels actes que més gent ha aplegat és a la cercavila de les entitats.

El fred d’un matí de novembre no ha congelat la il•lusió per tornar sortir al carrer de la cultura popular. La plaça dels remences ha estat l’escenari on s’han trobat els gegants de Montornès, els diables amb el Saballot, i la figura del centre d’estudis de Montornes, el BOU, que s’ha presentat en societat aquestes festes de Sant Sadurní.

El Bou ha encapçalat la cercavila, on els diables amb el Saballot i els gegants de Montonrès han recorregut el carrer major fins arribar a la plaça Pau Picasso, on s’han fet els balls de lluïment. Unes danses que han seguit de ben a prop centenars de persones.

Després dels balls de lluïment la colla de diables de Montornes ha tingut un dels seus moments més especials: el comiat dels infants que per edat ja deixen de formar part de la colla infantil, i el bateig dels nens i nenes que entren a la colla de diables.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail