Les entitats engresquen els carrers per la Festa Major de Sant Vicenç

Timbals i gralles han estat els encarregats d’animar la Cercavila de la Festa Major d’Hivern. La Cuca Molla, la Santa Teca, El Moll Fer, Castellers, Gegants i Diables han passejat pels carrers de la ciutat per lluir les seves icones i balls més representatius. Durant el recorregut, les entitats han fet diverses aturades per exhibir una petita mostra del que vindria després. Un dels objectius d’aquest acte és que els més petits comencin a conèixer les figures i la música de la ciutat.

Es tracta d’un acte que gaudeixen tant les entitats com les persones que el segueixen com a públic. L’aturada a causa de la pandèmia ha generat ganes de festa entre les colles, les quals han celebrat la implicació dels molletans.

La Cercavila ha finalitzat a la Plaça Prat de la Riba, on desenes de persones han pogut gaudir dels balls de lluïment de les diferents entitats. La Cuca Molla, acompanyada per les gralles de la Colla Castellera ha estat la primera en sortir. Tot seguit ha estat el torn de la Mariona, de la Colla Gegantera. Els diables han fet una petita mostra del seu repertori a ritme de timbals per donar pas a la Santa Teca, duta per 4 integrants de la Colla Morada. El punt final l’ha posat el Moll Fer amb l’actuació més vistosa de la jornada.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail