Les escoles adapten la celebració del carnaval a la situació actual

Aquests dies els alumnes de l’escola Montseny han estat preparant la seva disfressa. Aquest any la temàtica ha estat els contes populars. Per això hem pogut veure disfresses de ratolins i cabretes. I fins i tot personatges de Harry Potter o els barrufets. En aquesta escola ha aprofitat l’espai del Camp de Futbol de la zona sud per mantenir les distàncies de seguretat entre els cursos. Així cada curs ha pogut fer la seva desfilada per lluir la seva disfressa.

Els docents cada vegada ens mostren més la seva imaginació per fer front a les mesures de la pandèmia. De fet, no només s’han disfressat els més petits. També ho ha fet el professorat que ha s’ha implicat en aquesta celebració de la disbauxa.

Els alumnes de l’escola Sant Jordi de Montmeló també han lluit les seves disfresses. Tot i que aquest any no han pogut fer la rua pel poble la celebració s’ha convertit en una desfilada en el patí. amb totes les mesures de seguretat corresponents. A més, la desfilada ha comptat amb el ritme musical que hi han posat els alumnes utilitzant els instruments que han après a tocar en un taller musical.

Els professors també han volgut mostrar el seu agraïment als sectors essencials. Com tant els alumnes com els professors s’han disfressat, el rei carnestoltes ha fet arribar el seu agraïment a través d’un diploma.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail