Les escoles del Baix Vallès tornen a obrir les portes

Comença la Fase 2 al Baix Vallès i un dels canvis més significatius és l’obertura dels centres educatius després de tres mesos tancats. Avui ha estat el primer dia de classe per a molts alumnes baixvallesans, sobretot per aquells que no poden quedar-se amb els pares perquè treballen o per aquells que canvien de cicle.

D’aquesta manera accedien a l’escola Sant Jordi de Mollet, els cinc alumnes de sisè de primària que avui tornen a les aules. Han accedit al centre per separat, amb mascareta i desinfectant-se les mans amb gel hidroalcohòlic. A més tots els infants han hagut d’entregar la cartilla de vacunes i un document acreditant que no tenen ni la Covid-19 ni febre.

Pel que fa a les activitats als alumnes més petits els han preparat capses individuals amb joguines per tal que els infants no les comparteixin.
Amb els alumnes més grans els mestres prioritzaran activitats de lleure a l’exterior.

__

Segona tornada a l’escola aquest curs per la Valentina. Aquesta, però, arriba després del confinament. Un cop ha saludat a la mestra toca posar-se a construir i jugar amb les joguines que li han apartat i que només tocarà ella. De moment, és l’única alumna que assisteix a classe a l’escola Sant Jordi de Montmeló. Però hi ha la possibilitat que en els pròxims dies aquest nombre augmenti.

Demà, a l’escola Sant Jordi començaran 17 alumnes de sisè repartits en dos grups. Un farà classe de 9 a 11 i l’altra d’11 a 13. Els grups entraran per portes diferents i utilitzaran lavabos separats per evitar contactes.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail