Les escoles del territori es preparen per tornar a obrir el dilluns amb l’entrada del Baix Vallès a la fase 2

Últims preparatius a l’escola Sant Jordi de Montmeló per començar a rebre, a partir de dilluns, els alumnes d’educació infantil i 6è de primària de forma presencial. En el cas dels menors de 6 anys, dels 130 infants que van començar el curs, només 2 vindran dilluns.

En el cas de 6è de primària, 18 alumnes reprendran el curs de forma presencial dels 49 que hi ha en total. Ho faran repartits en dos grups, un de 10 i un altre de 8. Avui s’acabava d’ultimar la distribució de les taules a l’aula per assegurar els 2 metres de separació entre alumnes.

A l’escola Simeó Rabassa de Martorelles, els professors es reunien per acabar d’ultimar la reobertura de dilluns. A les aules, aquests adhesius senyalen on hauran d’estar les cadires per assegurar les distàncies. En aquest centre, la tornada també serà sota mínims amb 3 infants de P3 i 11 adolescents de 6è.

Les escoles del Baix Vallès seguiran oferint classes telemàtiques per avançar temari, mentre que les classes presencials serviran com a espai per resoldre dubtes i recuperar mica en mia el contacte. El 19 de juny el curs escolar 2019-2020 posarà el seu punt i final amb la incertesa de no saber en quina situació es trobarà la comunitat educativa el proper mes de setembre.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail