Les escoles del territori preparen el nou curs amb incertesa i manca de professorat per les mesures proposades

L’escola Palau d’Ametlla de Montornès té capacitat per acollir dues línies educatives, és a dir, dos grups per a cada curs. En aquest sentit, l’espai no suposaria un inconvenient per reduir la quantitat d’alumnes a l’aula com marca el departament. El problema està en el fet que l’escola no compta amb suficients professors per oferir el tipus d’ensenyament que es feia fins ara, si finalment s’opta per la proposta d’ensenyament. En primer lloc, es perdria la figura del professor d’especialitats com música o educació física.

Molts centres educatius del territori ja estan adaptant les aules i els espais a aquesta mesura de 20 alumnes per aula. És el cas de l’escola Joan Abelló de Mollet que està acabant d’ultimar com repartirà els grups. A més, el centre està treballant per millorar el sistema de comunicació amb les famílies per via telemàtica.

A banda de la reducció de les ràtios i la creació de grups estables a les aules, l’ús de la mascareta serà obligatori a partir dels 6 anys, no l’hauran de portar els alumnes de P3, P4 I P5.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail