Les farmàcies del territori prenen mesures per protegir-se dels contagis

En aquesta farmàcia de Martorelles han optat per traslladar el taulell a l’entrada de l’establiment. Aquesta és una de les mesures que han pres per mantenir les distàncies de seguretat amb els clients. Ho han fet davant la manca de material com les mascaretes, de les quals des de fa setmanes ja no en disposen.

En altres farmàcies trobem mesures com aquesta on es limita l’aforament i, només poden entrar dins de l’establiment com a màxim dues persones. Així ho indica aquest cartell a l’entrada d’aquesta farmàcia de Montmeló. A més, també han instal·lat en els taulell unes mampares de metacrilat per atendre els clients amb més seguretat. També es fa una neteja i desinfecció de forma constant a les zones més utilitzades. Totes aquestes mesures són per prevenir la transmissió del coronavirus. Tot i així, consideren que les vendes han baixat respecte altres setmanes i la majoria dels clients recorren a aquests establiments per comprar els seus medicaments amb les receptes mèdiques.

Els farmacèutics lamenten que productes com els líquids o gels desinfectants ara tinguin uns preus molt més elevat respecte fa uns mesos. De fet, el sector viu amb preocupació aquesta situació sobretot per la manca de material de seguretat que necessiten per atendre als clients.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail