Baix VallèsInformatiu

Les farmacioles esdevenen un element imprescindible per viatjar

 

En època de vacances, un dels elements imprescindibles a l’hora de viatjar són les farmacioles. Les altes temperatures de l’estiu poden afectar la pell, motiu pel qual és recomanable dur crema del sol i crema hidratant. A banda del sol, un dels protagonistes d’aquests mesos són els mosquits. Per tant, també s’ha d’afegir un repel·lent.

La farmaciola ha d’anar en una bossa ben tancada i els medicaments dins la seva caixa. Entre aquests no hi poden faltar els antitèrmics com l’ibuprofèn o el paracetamol. Totes aquelles persones que pateixin alguna patologia crònica han de dur els seus medicaments especialitzats amb una prèvia revisió de la data de caducitat.

Davant la possibilitat d’algun tall o ferida, la farmaciola també ha de dur gases o tiretes que puguin frenar aquestes petites hemorràgies. També és important el sèrum oral per evitar la pèrdua d’aigua i sals, i d’aquesta manera prevenir la descompensació.

A l’hora de viatjar a l’estranger, però, s’ha de tenir en compte un seguit de requisits que es poden consultar a la Unitat de Salut Internacional.

La Unitat de Salut Internacional més propera al Baix Vallès es troba a Badalona.