Les federacions catalanes de futbol, bàsquet i hoquei donen el curs per acabat

La Federació Catalana de Futbol, que també inclou el futbol sala, assegura que es dona per finalitzat el curs però que consultarà als clubs per conèixer la seva opinió. També s’haurà de determinar com queda aquesta campanya, si s’anul·la o, en cas contrari, com quedarien les places d’ascens i descens.

Pel que fa a la Federació Catalana de Bàsquet també ha donat per acabades les competicions que no siguin sèniors. Concretament els campionats de Catalunya s’aturen des de Sots-21 fins a Pre-mini, excepte les categories preferents. I els campionats territorials, es donen tots per acabats excepte els Sèniors i els Sots 25, on es juga per a l’ascens.

I la Federació Catalana d’Hoquei també ha donat per finalitzat el curs. En el seu cas ha decidit que no hi hagin descensos, i els ascensos es faran en funció de la classificació de la primera volta. Només pujaran els equips classificats en posició d’ascens directe, o sigui el primer classificat de cada grup,i no es faran playoffs d’ascens o descens a cap categoria.

En els grups en els que el primer classificat no pogués materialitzar l’ascens per tenir un equip a la categoria superior, pujarà el següent equip classificat a la finalització de la primera volta que pogués ascendir.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail