Les jornades esportives de primària es tanquen aquest curs amb activitats de tenis i pàdel

Aquesta setmana s’acaben les jornades esportives de primària que es fan a Mollet. Avui i demà els alumnes han practicat activitats relacionades amb el món de la raqueta com pot ser el tenis i el pàdel.

Per alguns d’aquests alumnes de Mollet, de tercer de primària, és la primera vegada que van al Club Tenis el Calderí. Per ells és una bona oportunitat per descobrir el tenis i el pàdel. Al voltant d’aquests dos esports s’han organitzat més d’una desena d’activitats per practicar aspectes com el servei.

Els monitors encarregats de guiar als alumnes són estudiants del cicle formatiu de grau superior d’ensenyament i animació socioesportiva que es fa a l’Institut Vicenç Plantada. En total hi han pres part 25 monitors.

Durant aquest curs escolar, l’Ajuntament de Mollet ha organitzat tres jornades esportives adreçades a l’alumnat de primària. L’objectiu és fomentar la relació entre les diferents escoles de la ciutat mitjançant l’esport, i també impulsar l’activitat física entre els més petits. A les jornades hi han participat 1.800 alumnes, de tercer a cinquè de primària, de 13 escoles de Mollet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail