Les llibreries i papereries del territori incrementen la venda de quaderns d’estiu

La Nerea començarà el curs vinent cinquè de primària. Els seus professors li han recomanat que faci els exercicis d’aquests quaderns de matemàtiques durant els mesos de vacances. Cada vegada hi ha més famílies que opten per comprar aquests quaderns perquè els infants no perdin l’hàbit d’estudiar durant l’estiu. Per això, en els prestatges de les papereries ara hi ha tot un ventall de propostes de llibres per reforçar assignatures com les de llengües o matemàtiques.

Aquest darrer trimestre i a causa de la pandèmia de la covid-19 ha fet que curs escolar tingués un final atípic. Per això, moltes famílies , aquest any, han optat per seguir les recomanacions del professorat per comprar aquests quaderns.

Les vendes d’aquests quaderns tradicionalment són pels alumnes de cursos d’infantil i de primària. Però, aquest any, també s’ha notat un increment en la venda de llibres d’ESO. Per això, les editorials ofereixen un ampli ventall de propostes educatives.

Paral·lelament ja s’està preparant tot el material pel pròxim curs com són els llibres de text. Unes comPres que començaran a fer les famílies a finals d’aquest de mes perquè ja disposaran del llistat que fan arribar les escoles.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail