Les meduses de mar decoraran els carrers de la Fira d’Artesans de Mollet

Aquest garatge és on es prepara cada any la decoració de la Fira d’artesans de Mollet. Els veïns han volgut superar-se una edició més, i han fet aquestes meduses. Han estat mesos de treball per deixar enllestides unes 750 peces. Els veïns han fet tot el muntatge durant els mesos de juliol i agost.

Ara els veïns estan muntant la decoració en els carrers que acullen la Fira d’Artesans. Ho fan amb l’ajuda de treballadors de l’empresa municipal EMFO.

De fet la decoració de la Fira d’Artesans és un dels elements més esperats pels visitants. Per això, els veïns volen sorprendre a tothom un any més.

Aquest any hi participaran 95 artesans de diferents àmbits, una xifra que supera les parades d’anys anteriors. L’objectiu és mantenir vius els oficis i mostrar la seva feina a la ciutadania. A més, de les parades també hi ha activitats complementàries. Aquest any hi haurà tallers familiars, l’actuació del grup d’havaneres Anxovetes i de l’Associació de Músics de Pau Casals que enguany celebren els 30 anys de vida. La inauguració de l’exposició dóna el tret d’inici a la fira d’artesans que aquest any està dedicada a l’artesania.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail