InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Les obres a l’estació de Mollet-Sant Fost es licitaran durant el primer trimestre de l’any vinent

Les obres a l’estació de Mollet-Sant Fost es licitaran durant el primer trimestre de l’any vinent. Els treballs se centraran a millorar l’accessibilitat a l’andana i la il·luminació.
Els treballs que vol fer Renfe a l’estació de Mollet – Sant Fost consisteixen en la remodelació de tota l’estació, amb la instal·lació dels ascensors per accedir a les dues andanes i millorar la il·luminació, entre d’altres. Està previst que es licitin les obres durant el primer trimestre de l’any vinent i els treballs podrien començar a finals d’any. Es calcula que aquesta intervenció tinguin una durada d’entre un any i mig i dos.

Paral·lelament també es començaran les obres de remodelació de l’andana principal de l’estació Mollet-Sant Fost. Uns treballs que RENFE ja ha licitat i que serviran per ampliar i millorar l’accessibilitat als usuaris.

L’alcalde, Josep Monràs, ha demanat als responsables de RENFE que vinguin a visitar l’estació i a explicar el projecte a les entitats, veïns i alcaldes de Martorelles i Sant Fost. Aquesta remodelació és una de les demandes històriques de Mollet.